Sunday, 23 November 2014

SURVEY CALON JODOH [13]


25 comments:

  1. txs for the update. suka jln cite yg ada semuanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq awakkkk... I'm glad to hear that. =)

      Delete
  2. appreciate gile semua bab kak!!hehe continue your magic...good job^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. magic? omoooo.. hahahaa... i try my best k. =*

      Delete
  3. thank you.
    x sabar nak tunggu versi cetak.

    ReplyDelete
  4. abis kt blog ye..akak suka cerita awak ni

    ReplyDelete
  5. Suka kt mak naqi......thanks writer

    ReplyDelete
  6. Untung la naqi dah tahu...ehehee

    ReplyDelete
  7. erhhhh .. saje mendera , x aci naqi dh tau

    ReplyDelete
  8. Sayang awak! Saya kat oversea xdpt nak beli :(

    ReplyDelete
  9. nasib trgerak hati nk baca.. hehhe.. klu x,terlepas

    ReplyDelete
  10. Hebat nya awak menulis, good job. Dah banyak cerita awak yang saya baca semua nya hebat hebat. Update lah lagi kalau dah cetak ye. Buku awak boleh beli online tapi macam mana? Ada jual kat kedai buku tak? Haha sorry banyak tanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mira. novel saya keluaran Karya Seni/Penulisan2u dan gedebook.

      boleh beli on9 kat situ. taip je kat carian google.

      Cinta Untuk Sedetik Lagi
      Benci Amat, Sayang Sangat!
      Bukan Cinta Secondhand

      Delete
  11. Best nya dpt mak mertua mcm tu. =)

    ReplyDelete
  12. Tq sara..along dh masukkan dlm senaraj mesti beli dh....
    xsabar nk tau cita d sebalik prsahabatn diorg ni sara

    -along eza-

    ReplyDelete
  13. Tahniah writer....Superb...tk sabarrrrrr....

    ReplyDelete
  14. Tq fr SCJ
    Tq fr understanding
    Tq fr every single post.
    Tq fr everything.
    you've made my day.
    may success will be yours, sistah !

    ReplyDelete
  15. Perkenalkan..saya vonni dr indonesia. I hope lah yg SCJ jgn didelete dr blog ya....pasal kl didelete dr blog,saya da tak bisa ikut cerita ini lg. Causebdi indonesia,saya tak tau bagaimana caranya tuk dapatkan versi cetaknya. Please ya....cause i adalah pengagum berat cerita andalah sara. Maju terussss

    ReplyDelete