CERPEN

(klik pada gambar untuk bacaan)


        

      

       




36 comments:

  1. CerPan(Cerita Panjang) Sara semua best2.. heheh

    ReplyDelete
  2. thanks kak shikin... akan sentiasa cuba memberikan y terbaik.. =)

    ReplyDelete
  3. Betul....your cerpen memang semua best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ainul... sngat2 hargainya.. =)try lah bc novel pula.. =p

      Delete
  4. nisa: beznye sume karya kak sara...:)

    ReplyDelete
  5. sy suka smua cita kak sara !!
    xsaba nk baca CUSL

    ReplyDelete
  6. best sangat2... semua terbaik!!!
    ada sedih, ada part sweet, and cukup lengkap lah.. smpai mngalir
    air mata baca cerpen2 nih.. uat lgi cerpen yg best mcm nih.. hehe

    ReplyDelete
  7. wahh!! best2 pandai k.mysara wat cerpen..hihi..sy pon wat cerpen jgak..tpi tahla sdap ke tdak..erm hrap akk sudi bca..go0d luck in future..peaca...

    ReplyDelete
  8. saya suka baca karya penulis.
    penggunaan bahasa penulis sangat best..
    penulis juga pandai menggunakan situasi untuk membangkitkan sesuatu mood..
    taniah..
    best sgt2

    ReplyDelete
  9. saya suka baca novel dan cerpen awak..semuanyer kena dengan jiwa saya...

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan, sara. saya suka baca karya sara. saya juga seorang penulis yang sangat suka menulis. saya baru berblogging. semoga kita boleh menjadi kawan n berkongsi ilmu.

    ReplyDelete
  11. saya suka ceta versi lawak,,yg sedey layan gak,bengkak mata laa,,

    ReplyDelete
  12. kak sara x de cerpan (cerita pnjg) yg bru lgi ke..
    always wait 4 new story..

    -nur

    ReplyDelete
  13. finished read all of ur cerpen...seriously very2 Daebak !!!.kadang snyum sndiri,muram,n siap nangis lagi baca...hihi
    teruskan usaha kak sara ^o^

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. suka sangat baca cerpen yang kak sara buat... tapi, novel tak pernah bace lagi, mesti best gile..

    ReplyDelete
  16. fuhhh tak jd koje d watnyaaaa....

    ReplyDelete
  17. assalammualikum cik sara saya dh bca smua cerpen cik sara,mmg hebat cerpen cik sara sy pun menulis cerpen tpi x thu la bjaya mcm cik sara ke tidak klu cik sara da masa dtng la ke blog sy www.ibrahimheajung.blogspot.com...sy nk thu pe pndapt cik sara tntang karya sy..

    ReplyDelete
  18. best semuanya...sy harap cik sara dpt mnmbhkn lg cerpen..

    ReplyDelete
  19. bagus cerpennya ^^

    ikut membaca tulisan amatir saya di amateurwriting.wordpress.com
    saran dan komentar sangat saya harapkan untuk meningkatkan kualitas ceritanya

    terima kasih ^^

    ReplyDelete
  20. salute sgt2 dgn cara penulisan awak...awak mmg berbakat. Moga awak beroleh kejayaan. (Faizo28.22@gmail.com)

    ReplyDelete
  21. salute sgt2 dgn cara penulisan awak...awak mmg berbakat. Moga awak beroleh kejayaan. (Faizo28.22@gmail.com)

    ReplyDelete
  22. Aku juga punya blog baru fi di buat beberapa hari yang lalu...tolong follow ya ni blog nya...irwannurul.blogspot.com terimakasih...

    ReplyDelete
  23. Aku juga punya blog baru fi di buat beberapa hari yang lalu...tolong follow ya ni blog nya...irwannurul.blogspot.com terimakasih...

    ReplyDelete
  24. Aku juga punya blog baru fi di buat beberapa hari yang lalu...tolong follow ya ni blog nya...irwannurul.blogspot.com terimakasih...

    ReplyDelete
  25. cerpen sara smuanya terbaik!!!!...

    ~misz nara~

    ReplyDelete
  26. Cerpen akq sume terbaek...

    ReplyDelete
  27. Semua cerpen yg kak sara olah best!
    -farah-

    ReplyDelete
  28. best!! best! nak lagi!!

    ReplyDelete
  29. Syokla..
    http://stayreward.com/index.php?share=112180

    ReplyDelete
  30. Sang at daebak! Suka sgt semu CerPan (cerita panjang) awk :) really love it !

    ReplyDelete
  31. Terimakasih atas sajian informasinya, senang bisa berkunjung ke web anda.
    jika ada kesempata atau waktu, berkunjung lah ke website kami, semoga bermanfaat pula untuk anda.

    ReplyDelete
  32. Cerpen kak sara memang best...x puas sy bace.....terima kasih ye kak sara buat cerita best best.....memang terbaiklah!! :-D

    ReplyDelete
  33. http://koleksiceritapendekbest.blogspot.com/
    read my cerpen too.. baru start buat huhuhuu.. and comment dialu-alukan

    ReplyDelete