Monday, 8 December 2014

SURVEY CALON JODOH [19]


36 comments:

  1. hehe. Kesian naqi nak sumbatlkan gol... nad ne niaya jer buat naqi mcm tu....

    ReplyDelete
  2. Thx... Ezza...kisah manis Naqi & Nadrah
    harap2 Naqi boleh bagi 1 gol utk mereliasasikan impian & harapan dia.
    Good job

    ReplyDelete
  3. Aduhai dik...akk pn tumpang berdebar.....yg pasti Naqi akan sumbat gol ke gawang lawan....cam tersumbat nye cinta Naqi ke dasar hati nad....

    ReplyDelete
  4. Serius nervous bile bace entry kali ni.. Hope naqi dpt jaringkn goal

    ReplyDelete
  5. Feeling dup dap dup dap..x sabar Nak tahu ending...

    ReplyDelete
  6. Assalamu'alaikum wmt. Berdebarnya dpt skor x Naqi eh. dupdap dupdap

    ReplyDelete
  7. Along dh brdebar2 ni sara nk c naqi tu skor..biar la penalti pun...hihi

    Along eza

    ReplyDelete
  8. fiuh...
    tegang gila....
    harap2 naqi berjaya..

    btw, tq teruntuk cik penulis yg comel ni..
    sebab cite ni habis kat blog.. sgt memahami kondisi readers yg mmg payah nak dapatkan versi cetak mcm sy.
    hihi..
    thnks akak.. lebiyu...

    aat p.
    from indo

    ReplyDelete
  9. Ezza maisarah dan bola berpisah tiada...hihee

    ReplyDelete
  10. Dgn akak2 sekali join stress si nad & naqi ni

    ReplyDelete
  11. best . kat PB1M ada tak akak .

    ReplyDelete
  12. kita yg baca ni plak berdebar dik ooii

    ReplyDelete
  13. arhhh .. sy pon bole stress tau dpt x naqi skor ni ??? tlg nk naqi skor ni

    ReplyDelete
  14. Best! Naqi mesti boleh skor punya! Go naqi go!

    -A

    ReplyDelete
  15. X nk Penalti nk naqi skor masa tmbhn. Dua gol Klu bole. Demand x hahaha

    ReplyDelete
  16. aduhai...mcm kite plak yg ade kat tempat c nad tu bdebar2 jantung ni rse mcm nk tcabut da,kikikiki...pls la sara kasi naqi gol kan bola di saat2 akhir,pleaseeeeeeee.......;(

    - Fara

    ReplyDelete
  17. Ala 1 bab lg?? Hish!!! Makin best ni... Lmbt ke lg nak ke versi cetak ?

    ReplyDelete
  18. Stress gile nonton sama nad... Hehhehe

    ReplyDelete
  19. Thanks kak ezza. Sweet ahh nad pggil naqi awakkkkk.. Hehe

    ReplyDelete
  20. Ahhh stress sekali kot baca!!! Naqi do your best!!!

    ReplyDelete
  21. Stress baca bab ni...gud luck naqi..

    Ika

    ReplyDelete
  22. Sama2 stress dgn Nad...hahaha

    ReplyDelete
  23. Berdebar .. kelakar .. semua adaaa ^^

    ReplyDelete
  24. Mesti gol puye.kan22

    ReplyDelete
  25. Mcmana nk dpt beli scj nie?

    ReplyDelete
  26. yeah..Alhamdulilah akhirnya amy dah sembuh..bolehlah berbahagia dengan irsyad...huhu stress..gila...akak nak tunggu satu goal yang naqi skor...best...

    --Dg Siti--

    ReplyDelete
  27. biarlah score penalti punn...mesti nk hepi ending

    ReplyDelete
  28. thumbs up!! cant wait for the ending..

    ReplyDelete
  29. Dah delete ke macam mana ni? Dari bab 12 sampai 19 takde.

    ReplyDelete
  30. Betul tu dah delete ke? Saya tak baca lagi...

    ReplyDelete