Sunday, 7 December 2014

SURVEY CALON JODOH [18]



47 comments:

  1. aha best. lah nie yg suspen dahlah tak boleh main mcm mana nak sumbat gol dan mcm mana nak dapat nadrah.. owh aloh makin stress Naqi, kesian2..

    ReplyDelete
  2. abes la naqi! gelabah nk skor nti,hahaha

    ReplyDelete
  3. hah sudah naqi..xp bgtau je kat coach ..ni game tuk melamar..hik3
    nad ni mmg nk kna katok kepala..nape ckp mcm tu..


    ::TR::

    ReplyDelete
  4. ala....jgnlah x nak dengan naqi kalau x score...akak nak Nad dgn Naqi jugak...huhu

    ReplyDelete
  5. nad.nad.malu tapi mahu.hehe.
    naqi,sumbat gol banyak2 tau.biar nad tahu betapa banyak nya kasih sayang naqi.

    ReplyDelete
  6. Okeh.. suka! ^^ irsyad terbaik. Hehe. Kena mula terima jodoh nad bersama naqi lps ni. Walau saya tak rela. Chewwah. Hahaha. Arisa91

    ReplyDelete
  7. wau the best! teruskn bkarya yg terbaik. sgt mnarik ceta ni

    ReplyDelete
  8. arhhh .. tibe sy cuak pulak . aduhhh nad knpe bg ayt cmtu , kalu tibe rezeki naqi x bole nk tndg msuk gol cmne .. ahhh sudahhh , kak sara tlg bg naqi gol tau ,hkhakhak

    :hani sue

    ReplyDelete
  9. jadi addict ngan cerita nad dan naqi ni...hihi..c'mon naqi...skor dua sekali....gol dan hati nad

    ReplyDelete
  10. Bestttttt wawawawawawawa...

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Alamak....arap2 skor byk2 naqi...chaiyokk

    ReplyDelete
  13. Lawak-lawak betul la kerenah Naqi dgn Nadrah ni. Kang tak goal betul bru tahu. Tapi kalau Naqi tak goal, xboleh la nk pinang nadrah kan? Tak pa2, suruh nadrah ja la pinang Naqi. XD

    ReplyDelete
  14. Jap maknenye cerita ni habis dekat blog la..maknenye kiteorang tak payah beli novel??

    btw nama saya cik anon hihiii

    ReplyDelete
  15. semoga naqi dpt score gol...kalo x score..x dpt nadrah...gambate!!

    ReplyDelete
  16. nadddd... tarik balik ayat tueee

    ReplyDelete
  17. Hbs kat blog ka, bkn kuar buku ka....sukanya dgr Klu gitu. X sbr tgu bab seterusnya.....
    Naqi sila skor byk sikit.jgn jd mcm pmain Mesia yg longlai hahahha
    P/s: Sara tau kan sapa akak. Xyh ltk nm pun xpe. Tetap support awk dulu kini n slamanya.

    ReplyDelete
  18. Boleh tarik balik yg last tu..x nak

    ReplyDelete
  19. tibe2 da cuak bile nad ckp camtu,main sdp mlut je c nad tu bckp,sara pastikan naqi dpt men n skor gol,hehehe

    - Fara

    ReplyDelete
  20. Harap2 naqi dpt main final..
    (Azwnbella)

    ReplyDelete
  21. 2 bab lagi...alahhh..xsabar nya nm tggu...
    harapnya coach naqi bg dia main

    Along eza

    ReplyDelete
  22. Apala Nadrah ni! aduhai..lg stress naqi jadinya

    ReplyDelete
  23. First time komen..slama ni xpernh cube tuk komen..xpndai..ayat tunggang langgang ..
    But..satu je nk ckp..best amat..

    ReplyDelete
  24. X sabar nk tggu ending. Nadrah ngn naqi ni mmg awesome ! Suka watak dorg ni kaka ezza <3

    ReplyDelete
  25. Apa la Nadrah ni buatnya Naqi x dpt skor camne....

    ReplyDelete
  26. alahai...
    nadrah ni.. mahu tapi malu..

    Aat p

    ReplyDelete
  27. Malam tadi Malaysia kalah tau lawan dengan vietnam
    saja nak interprem pasal bola sat

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. Omg!!! Harap nnti naqi dpt score pastu team dia mng!! Pastu bila wartawan interview dia untuk berita dia sebut nama nad!!! Tak sabarnya!!!! Oh.. nak nama eh? Haha..»»» MIA ZULAIKHA

    ReplyDelete
  31. Ni yg x sbr nk tggu next entry.. agknye bila kuar versi cetak..

    ReplyDelete
  32. best kak saraaa..
    nak lagi yeee... tak sabar nak tunggu..
    by oryn silent reader setia from indonesia..
    :)

    ReplyDelete
  33. Alamak. Kita silent reader setia. Memang tak komen la. Ni yg pertama kali kot komen kat sini.

    ReplyDelete
  34. The best sangatlah. Tak sabar menanti utk cerita lanjutnya. From vonni indonesia

    ReplyDelete
  35. Assalamu'alaikum wmt

    Naddddd! u ckp mcmtu mmg d saat yg tepat wktu Naqi dh pudar smgt dan boleh menghancurkan karier sbgai pmain bola spak. Memang kome ni sling melengkapi betul. Naqi pndai nk brmain kata dan mmbuatkn Nad berfikie & berubah, kmbali ceria. Nad pula tulang blkg kjayaan Naqi

    ReplyDelete
  36. Miss naqi sgt2...naqi konfem boleh skor punya...-tira

    ReplyDelete
  37. Oh yeahhhhh!!! Saya suka saya suka!

    ReplyDelete
  38. Yg pertama tk semesti nye yg terakhir....yg baru nk mula tu,kekadang di janji kn jua bahagia andai di beri peluang nad....jgn bila dah hilang baru sedar di hati mu dah pn penuh di sumbat dgn rase sayang,cinta dan ade bahagia.....so timbang2 kn lah....cam Naqi timbang2 bola sebelum masuk padang nk menang.....hehe so Superb story nih...tahniah dik luv u very2 much....

    ReplyDelete
  39. yeay tak sabaq nak tunggu ending. kekeke. muah ciked akak. teruskan menulis nahh :)

    ReplyDelete
  40. Kenapa tak dpt tgk dr episod 11 ek :( kat hp blank je.

    ReplyDelete