Tuesday, 2 December 2014

SURVEY CALON JODOH [15]



17 comments:

  1. Oh.. Touching nyaa.. Sedih bak hang! Oh Naqi bertukar 360 darjah! Sian Nad kena marah! Kehkeh.. Xsaba nk baca full version!!

    ReplyDelete
  2. Huhuhu....huhuhu...cpt la cetakan tuk org di sini..
    Suspen nye...hope naqi ngan nad bersama

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya.. Xsaba nak baca full version. All the best.

    ReplyDelete
  4. bestnya dah ada versi cetak ker? Tak sabar nak baca full version. Tahniah for a good shorty story. Memang menarik.. All the best.

    ReplyDelete
  5. Jahat punya bapak tiri. Sepatutnya organ-organ bapa tiri dia tu ang disiat-siat lepas tu campak masuk dalam laut.

    ReplyDelete
  6. Sedih...kisah nad dan sahabat sejati....hope Naqi boleh buang kn kelukaan dihati nad,walau apa pn versi...yg buat nad jadi beku dan dingin...

    ReplyDelete
  7. Whoaa.... Saya pon nak versi cetak gak. Nanti bgtau yea.....

    ReplyDelete
  8. Bila blh dpt versi cetak ni cik sara..hehe

    ReplyDelete
  9. bila lak kita d sini dptpeluk vrsi cetak, - nisha aini

    ReplyDelete
  10. Means irsyad back up amy sbb persahabatan dan maruah? :) kalau akhir sekali.. sy nk request ending cite ni jodoh nad dgn irsyad semula..boleh? Erm, agak2 ramai x yg marah sy? Hehe. Just thinking and hoping.. tp sy bukan writer.. hahaha. Enjoy this story! ^^ thanks.. -arisa91-

    ReplyDelete
  11. Walau apa sebabnya... Irsyad x patut buat begitu. Nad & Amy shbt baik..mengapa Irsyad yg dicari..Amy boleh ceritakan masalah kpd Nad... Pastilah Nad amat terluka...so Nad x perlu kembali kpd Irsyad. Naqi sebenarnya jd penyelamat...
    Goodbye to Amy & Irsyadcyg x jujur..
    Pity to Nad... Best friend tp x tahu apa2

    ReplyDelete
  12. sian nye amy .. x psl hal ni amy dgn nad bermusuhan dh , jahat betol la bapak tiri amy ni , msti nad nyesal lmbt tau kisah ni ,huhu

    ReplyDelete
  13. alamak alamak. speechless. tkpe Irsyad is past. Nad dah ada Naqi sekarang. Tak perlu Nad nak go back dengan Irsyad wlw seandainya Irsyad nak Nad semula, nak sambung hubungan yang pernah terputus di tengah jalan dulu tu. No No! Nak Nad dengan Naqi ;)

    ReplyDelete