Thursday, 4 December 2014

SURVEY CALON JODOH [17]



22 comments:

  1. nad cepat la kol naqi...

    akak xkira cik penulis ..nk nad dgn naqi jugakkkk...
    hek3

    ReplyDelete
  2. naqi...teruknye patah hati...hehe nad tido bermimpikan naqi tu!! tolak si irsyad jauh2 sampai jatuh laut pon x pe...good job kak^^

    ReplyDelete
  3. Mana Naqi.. i heart u.
    Eh... lempang nak tak Nad?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn lempang dulu citer ni lom ambesss ler..hehe

      Delete
  4. txs for the update tak sabar nak tunggu 2 bab lagi nie. suspens is killing me.... :)

    ReplyDelete
  5. Naqi ade tk writer.....Malaysia lawan Vietnam.... Harimau Malaya ....hehe jom nad kita sama2 sokong Naqi... Belasah Vietnam ...semuga semua peminat bola sepak harimau Malaya,sokong habis habisan.doa i buat sume pemain2 kita...gemuruh suara......

    ReplyDelete
  6. Naqi tu saja lah tu tak perform elok elok nk bg nad serba salah .
    we want more !
    We want more !

    ReplyDelete
  7. nad tu sbnrnye dh cinta bkn jatuh je dh mmg cinta pon kt naqi tpi x nk terima hakikat lg ..

    ReplyDelete
  8. Sian naqi, penangan Nad spi xle main bola. Kejam tul naq. Sama kejam mcm cik pnulis suka bako pmbc hahaha. Jgn mrh gurau jer.

    ReplyDelete
  9. haishhhh kesian naqi.....nad!!!what have u done.....

    ReplyDelete
  10. Thx Ezza..
    Cerita x klise... itu yang saya suka
    Nad & Naqi
    Nad & Irsyad adalah kisah semalam
    wp permintaan Amy utk kembalikan Irsyad
    tp Nad ada hak utk menolak demi kebahagiaan sendiri...
    Thumbs up..

    ReplyDelete
  11. My dear ezzah...cpt2 la abis kan...Kesian nad ngan naqi..love them both

    ReplyDelete
  12. Nad, kesian kt naqi..mimpi kan naqi tau

    ReplyDelete
  13. Sian Naqi....ala Nad tu ye ye je...sombong...sat gi dia gak meroyan igt kat naqi...sabaq no Naqi...hang ada back up kuat punya...

    ReplyDelete
  14. Yeay... sweet dreams Nad....

    ReplyDelete
  15. Sian naqi.. cpt2 lh terima naqi tu nad..

    ReplyDelete
  16. Mule mule saye sedih akak tak balas komen kteorg..last last ok je.. Best jugak cakap sorang sorang ni...hihii

    ReplyDelete
  17. ala relax ar naqi...xkan dah giveup....striker mn len cepat giveup...ayat lg la nadrah tu bg cair...x lama lg pasti cair punya...gambate!!!

    ReplyDelete
  18. Elleh.... Nad tumemang suka Naqi....

    ReplyDelete
  19. Waa, nak tamat da crita ni. Tiba-tiba rasa sedih. Aci tak kalau minx bab extra?

    ReplyDelete
  20. Kirim salam naufal

    ReplyDelete