Friday, 5 October 2012

ALERGIK MAMAT ROMANTIK



nantikan versi novel..

98 comments:

  1. cepat sambung, cepat sambung......

    ReplyDelete
  2. ending kat sini je la...sure ramai yg mengamuk..kih kih kih..

    >>k<<

    ReplyDelete
    Replies
    1. k...hang mmg suka ending tergantung kaa?? hehe

      Delete
  3. Replies
    1. tq.. sblum hujung bulan siaplah...

      Delete
  4. x ske gantung2 cenggini tau...tersiksa jiwa ku huhuhuhu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar kak... memang sengaja nak bagi terseksa pun.. kih kih

      Delete
  5. Faradina Azlin Azahar5 October 2012 at 06:21

    i suke.. muahahhahhha... sape sara tue... ala sajer jer si peguamcara tue bermain kata.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. peguam kan... haruslah pandai berkata-kata.. ecehh...

      Delete
  6. Cerita ni best!!!! Hehehe akak, cepat sambung yee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq darling... sila sabar menantikan ending..

      Delete
  7. Cerpen ini buat pembaca ternanti2 seterusnya.... arjuna tu bestlah dan sesuai untuk kaisara...heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. confident je arjuna ngan kaisara.. entah2 ngan bak ke an...

      Delete
  8. besttttttt......cpt smbung tau..jgn lama2 sgt terseksa jiwa raga ceq..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum hujung bulan kasi settle..

      Delete
  9. Bila akak bace, terbayang muka sara...
    entah2 mamat arjun rampal tu saje je kot cakap dia ade makwe kt oversea, padahal suka kt kaisara... ape2 pon nk tau tekaan akak ni btol ke x, kene tnggu sara sambung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. opss... mungkin muka saya ada gaya heroin kot.. haha.. hmm... kita tgok sama ada tekaan akak betul atau x.. hehe

      Delete
  10. hahaha best cite ni. xdelah serius sngt, santai aje. aduhai~ mcm sma pulk dgn sy. teringin nak ada 'teman' yg romantik tp time dia romantik.... sy pulk seram, naik segala bulu roma! kenapa entah!! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. turn santai pulak.. karang habis pulak tisu korang kalau asyik cite sedih jeh.. kann.. kadang2 lelaki romantik ni buat perempuan loya.. heh..

      Delete
  11. jln citer mcm hdup pnlisn jew tp apew2 pown besh... suka baca cerpen-cerpen dan novel kak sara... unik and fresh.. cpt2 yer smbung cter nie kak sara, x sabar nk taw ending die... love u so much...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh... x ada kaitan ngan idup penulis.. tp sy mmg alergik sikit laki romantik nih... konon2 mak enon..hahha.. lebiu jugak darling.. =)

      Delete
  12. Replies
    1. thanks... sebelum hujung bulan.. kih kih

      Delete
  13. best2...
    intro yg menarik.
    macam baca kisah reliti Sara la plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakikatnya ini bukan realiti sy... sila sabar menantikan smbungannya.. hehe

      Delete
  14. Replies
    1. opss.. PITAMMMM... Dear kak nina, terharulah.. nnti jangan lupa bc ending tau..hehe

      Delete
  15. best2...
    cepat2 sambung nyer.. :)

    ReplyDelete
  16. Akak bila nak sambung cerita ni? Tiap2 hari mai jenguk belog akak ni. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks darling.. coz rajin2 skodeng kat sini.. dah ada full entry.. hope enjoy k..

      Delete
  17. hahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... da abes nk lagi aci x?? >_< kak sarea mse first bce sya rase nie mcm akak jer.. hahhha....
    -Song Hyun Sun-

    ReplyDelete
    Replies
    1. yooo... macam akak kehhh?? tak macam pun.. kih kih kih..

      Delete
  18. ai like it!! hehehe.. save ayaq mata ai.. kalo x asek nangesss jaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaa... hari tu ada request nak senyum2 punya kan.. jadi silalah tersenyum.. bulan depan banjir balik..haha

      Delete
  19. Cute. Dok sengih sorang2 je baca ni. Thanks sara.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome kak hajar... simple story untuk release tenson..hehe

      Delete
  20. best2....truskn mnulis sara....:-)

    ReplyDelete
  21. Yeyyyyyy tamat akhirnya. X sangka lps p tgk wayang dgn ehem2 idea sara makin superb. Btw, ayat jiwang lps kawen u tu makin mantap nmpknya hihihi. Malu jap i n ttiba rs nk minum milo pns (x minum kopi) bg sengaja bibir tbakar haha.mujur bakhtiar x kacau daun klu x ada yg buat citer berendam air mata terus mngundang hujan kat pmbaca hihihi. Apapun thniah sara. 5* akak kasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk... tgok wayang dengan ehem2??? apakah??? kah kah kah.. sengal btul akak nih... sy dah naik pitam dengan cerita cinta tiga segi.. main rampas2.. so kita cari kelainan ya.. opsss... makin mantap ya.. (tutup muka dengan bantal) hahha.. thanks kak.. lebiulah...

      Delete
    2. hahahaha bkn ek, ari tu bkn g tgk utk 3 hari ka. slh skodeng la pulak hahahaha

      Delete
  22. bes la cerpen ni...bes sgt2..hehe..ske2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear.. cerita sempoi ala belasahan ajehh

      Delete
  23. best sangat!!!! saye suke, saya suke!!

    ReplyDelete
  24. sgt sweet cerpen.. best!!!!!!

    ReplyDelete
  25. OMG !!! suka berjuta2 kali dengan cerpen ni!! siap masukkn novel PMS lgi. hahaha good job kak sara. karya kak sara memng xpernh menghampakn sy. suka sangat. n cerpen ni bakal jdi fevret sy. hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aina.. really appreciate that... lebiu alwayz... hope x jemu menyokong n bc cerpen2 belasahan kat sini..

      Delete
  26. sara... nak request boleh? jadikanlah story ni novel.. sebab best gila.. triple awesome.. rasa macam hilang semua tension2 yang membuku.. cusl dah sedih, jd kalau story ni buat novel, boleh baca time tension.. ini permintaan serius

    plezzz sara... really like this story.. sayang kalau simpan dalam ni jewh lagipun u mmg tak ada novel kedua lagi kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk... ekceli mmg ad novel kedua..DSKH tu.. tp habis kat belog.. nak dinobelkan?? macam tak jehh.. hahaha...

      Delete
  27. kenapa macam cepat nak habis je yang last tu.. x puaslah.. sambung lagi. jatuh centa dgn arjuna tak guna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. ai lebih lebiu kat bakhtiar.. ya ke mcm cepat nak habis? rasa mcm dah pnjang amat dah

      Delete
  28. hahaha..tertarik sungguh nak membacanya...tapi cm x caye je, sara ke yang tulis citer nie???hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uish... rasa olahan lain ke? ke advance kat mana2.. haha..

      Delete
    2. dah advance skrg nie....lagi bessstttt...hehehe

      Delete
    3. olahan pun dah semakin menarik...hehe

      Delete
    4. thansk kak as.. practice make perfect kan.. kih kih kih... ini versi santai ala belasahan..hehe

      Delete
  29. haaaaaaaaaaaaaaa...... love u so much much la kak sara hehehe...... best gler.... XD ARJUNA!!!!!!!!!!!!!!! hahahhh
    -Song Hyun Sun-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai lebiu double jayyy... ezrakil nak.. arjuna nak.. ishh.. perempuan bleh khwin 1 je yunk...

      Delete
  30. eeee sweet sangat cite neh..rase nak gigit2 kak sara...
    -koi pon org tloh, cm sara aok tu-

    ReplyDelete
    Replies
    1. uitt... smpai nak gigik akak.. bahaya tu.. owg temerloh jugak ke? koi pernah skolah kat sana 3 tahun..hehe

      Delete
  31. best sngt2 cite nie..:) karya akak mmg trbaik la..

    ReplyDelete
  32. saya baca crita ni hari ini.. hehehehheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. menghabiskan waktu pantang.. yeaaa..hehehe

      Delete
    2. isi masa lapang.. hahaha. bagus2. mana watak macam nama penulis.. cik penulis alergik mamat romantik ke?

      Delete
  33. er, akak.
    maaftau kalau komen nina ni buat akak terasa,
    tp, nina cuma bagi pndgn sebagai seorg pembaca.
    nukilan akak best. serius. jlan cite pun.
    saya suka sgt baca karya akak,,

    tp kan, as a reader, saya kurang berkenan la sikit bila akak karang part2 yg tak patut. hmm, maksud saya, yang daring2. huhu. tak elok tau. nanti menggugat keimanan. bahaya la kak. setiap org ade pandangan masing2, cuma sy harap lepas ni akak takyahlah buat part2 yg daring sgt. cth: cium2, peluk2.
    errrm, saya seganla nk baca. sy tak kahwin lg kak.
    romantik tak semestinya dgn tonjolkan part2 tu. hihi.
    akak jgn marah tau. ini pendapat sayalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear darling nina... thanks coz tegur.. akak tak marah... insyaAllah akan cuba diperbaiki pd masa akan datang.. akak pun x mahu dichop sebgai penulis cabul yunk..hehehe... thanks again... hope jangan serik2 baca ai lagi k... =)

      Delete
  34. Replies
    1. thanks kak umi coz sudi mencemar duli..hehe

      Delete
  35. TAKPE panjang kak, asalkan MANTOPPPPPP!!! heehee... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq darling... hope enjoy reading k... =)

      Delete
  36. Replies
    1. comel macam penulis dia jugak kan.. ngeee.. tq darlng

      Delete
  37. sronok + best sgt,.thumbs up,.haha
    x sbr nk tnggu crite2 laen lak.,huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq cik anon.. hope x jemu menyokong okeyhh

      Delete
  38. kaka sara!! hehe, lupe nak bagi salam... assalamualaikum...best nye...-nisa-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nisa.. sudi baca n komen setiap cerita akak.. lebiu alwayzzz

      Delete
  39. Assalamualaikum kak sara. Yes! Finally dapat jugak baca cerpen ni. Eh silap, bukan cerita pendek lagi dah...cerita panjang! Hahaha saya gelak sorang2 baca cerita ni. Best! Btw, Arjuna....so sweet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngee.. panjang kann.. rasa nak ketuk kepala sebab tulis pnjang2..hehe.. btw thanks darling... arjuna mmg diciptakan untuk sweet2..hahaha

      Delete
  40. Saraaaaaa!!!! sweet sangat cerpan ni....
    akak asyik nak gelak je bace part arjuna dgn kaisara tu... Arjuna memang sangat sangat sangat romantik...
    Masa Miasara muncul, igtkn arjuna punya sara betol2 ade, rupe2nye adik dia...

    Bak tu pun best... ingatkan dia cintakan sara, rupenye anggap kawan je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak wcccccc.. thank thank thanks coz suka cite berhabuk nihh..hehehe.. kira bnyak lah sngkaan akak y meleset kann..hehehe.. sy try jd penulis y x boleh dibaca ending dia.. kononlahh..hahaha.. btw thanks a lottt

      Delete
  41. Akak , I really enjoy your cerita panjang ni.omagadddd so sweet.Aduh kencing manis lah lepas ni ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wohoho... jangan kencing manis duluuu... hehe.. tq darling...

      Delete
  42. Best cerpen nie.!

    ReplyDelete
  43. salam,1of the best cerpen,swit sngt,sempoi, best semua karya em,smga trus brjya.

    ReplyDelete
  44. Izzati Aisyah Md Nor:

    bru baca cerpen kak Sara yang ini...sangatlah bestt..cair dengan Arjuna..hehehe

    ReplyDelete